Monday, 15 March 2010

CIK GELI-GELI HILANG, BUFFERED MULA NAK MENEMPEK

Oh hai semua, bersua kembali. Cewah...macam ape pulak, hehhehe!! Ni lah jadi nya pas aku dok makan nasi ayam yang sedap giler, nasib baik aku tak giler, kurang-kurang pon giler tengok awek cun yang amik order tadi, hehehe!! Opss!! Gua bukan les ok! Miahahaha!! Lambat pulak aku update ari ni, malam tadi tak sempat nak menaip, dah...aku sibuk join yang lain-lain berklik-klik, malam jumaat je aku tak berklik-klik sebab nak berklik-klik ngan laki aku, miahahaha!! 18sx ni, budak-budak sila buat bodoh-bodoh alang tak paham ye :)



Kenkonon nak update last weekend aku balik kampung ngan birthday amanda tapi gambo ngan video tak masuk lagi, malas guek...so aku sempat baca entry korang-korang yang comel ni, tapi taksempat nak komen, maaf ye, nanti aku datang lagi 1 round, wah..cam main besbol pulak, penat aku nak berlari pas ni, takpe-takpe, korang punya pasal :)



Haaa....sebut membaca entry ni, aku banyak nampak hari ni blog dapat buffered ek, wahh!! seronak makcik limah & pak kasim semua ek, dan aku sesungguhnye konon-konon buat-buat tak tau pon terus bukak nuff aku, miahahaha!! Eh, ada jugak lah aku! tulisan besar sikit, EH! ADA JUGAK LAH AKU! hahahah!! Gelak aku tu bukan suka sangat pon, ye lah...aku punya dah payau hati baru ko nak bagi aku buffered! Sebab aku selesa ngan innity sekarang dan terbaru adverlets! :) Cik geli-geli pon dah tak geli sebab aku dah main geletek ngan innity dan adverlets, hehehhe!!! Takpe la...aku terima je buffered tu, thanxx Abang Nuff! <--suka-suka letak jantina :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014