Saturday, 6 March 2010

AKU BENCI CICAK SUKA LANDING BAIK KAT AKU!


Aku takmo letak pic cicak ori, aku geli! hahaha!!



Tak suke! Tak suka! Aku tak tau nape cicak suka landing baik punya cilok kat aku! Ahahaha!! Cicak ni pon...kalo nak manje-manje ngan aku jangan la depan orang ramai, malu lah! Kang tak pasal-pasal aku joget zapin depan orang ramai, malu aku siot, huhuhuh!!



Mungkin pada pandangan mata sparrow cicak tu, aku ni cam best je nak landing kan, sabo je lah! Kalo kat rumah tak pe jugak, kalo aku jerit melalak takde le malu sangat " Aaaaa!!! Cicakkk!!!!" Geli dowh! Laki aku mesti cakap " Ape?? ape?? Hishh.. buat terkejut orang je lah! " (muka wajib garang, dengan jelingan tajam sebab excersice jantung dengar suara aku menjerit, hahahha!!). Aku pulak dengan ayu nyer tersipu-sipu malu, miaahahahha!! "Maaf bang, terover pulak, hehehe!!"



Kalo kat depan orang ramai, cicak jatuh atas aku automatik gua cool beb! Cool...Chille(betoi ke eja?? dah lama tak jumpa cikgu english aku)...Frezze...Milo ais kaw-kaw...semua jadi satu, ahahah!! Malu aku weh kalo jerit tetiba, mesti orang gelak kat aku, hahahha!! Cicak pon nak takut. Aku bukan takut, geli lah! ;p


*credit to google
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014