Tuesday, 9 March 2010

" RASE NAK PENGSAN JAP NAMPAK DOUBLE PINK, HUAAAAA!!! "


" RASE NAK PENGSAN JAP NAMPAK DOUBLE PINK, HUAAAAA!!! "


Hahahahahaha!!!!

Aku nak gelak dulu, ahahahhaha!!!


Untuk pengetahuan semua, ayat kat atas tu bukan ditulis oleh aku, heheheh!!! Adik aku, si Teha. Hahahah!! Rasanya sape yang dah kawin paham maksud ayat kat atas tu. Korang tau pehal aku gelak cam rasuk langsuir? Entah, aku pon tak tau, hehhee!!! Aku gelak sebab happy lah!! Kalo kompom lah double pink tu, alhamdulillah....tambah lagi anak buah aku, heheheh!!!


Adik aku si Teha ni dah ada 2 orang anak. Dua-dua boy, hope dapat girl untuk kali ni pulak. Lepas nampak je dia kat facebook terus aku msg dia,

Ieda : weh! Kompom ke ko pekne lagi??
Teha : Waaa!!! Aku blom g klinik lagi ni, maleh...Ieda!! Jom la sekali ngan aku, tak best la beranak sensorang, hahahaha!!!
Ieda : Pulak!?!?! Hahahaha!!


Anak no. 2 teha sebaya ngan amanda, so baru 1 tahun 1 bulan, hehehhe!! Teha kata dia happy kalo mengandung lagi, cuma dia terkejut coz baru lagi, tapi dia happy sangat sebab kot-kot boleh dapat gegirl past nih, hehehe!!! Congratzz Teha :)






Pic-pic ni anak-anak Teha, yang abang Danish, yang adik Khalis. Pis bawah ni pic terbaru, mereka ditangkap kerana main susu tepung! Meroyan adik aku, bergegar adik aku menjerit satu kampung!!! Hahahaha!!!!





Aunty Ieda, Uncle Bad and Amanda rindu kat korang semua. Hope jumpe next month! :)



Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014