Thursday, 11 March 2010

AMANDA OH AMANDA!

Cam lame je aku tak cerita pasal anak aku, rasa ku le, heheheh!! Eh, korang tau..esok anak aku cukup setahun! Alhamdulillah...yeaahhh!! :) Takde persiapan ape pon untuk majlis pertama ni, bak kata Teha " alah...budak kecik, bukan paham ape pon! hahahah!! " Hampeh je ko teha, hahahah!! Iskk..isk..ape-ape pon akan ku try buat ape-ape untuk amanda, walaupon kecil-kecilan, hehehe!!






Petang semalam pas balik dari kerja, laki aku ajak pergi padang belakang umah. Nak bagi amanda belajar berjalan, masih tatih-tatih lagi, pastu jatuh, huhuhu!!



Maaf bang, muka sekerat, miahaha!! ;p




Sengih-sengih jer, jalan lah, huhuhu!! Jahat mama paksa2, huhuhu!!





Auummmm!!! Hhahaha!! :)





Letih ek makcik, ok duduk kejap :)



Kejap je kami pergi, sebab dah nak maghrib, lain kali mama ngan ayah bawa lagi ok! :) Ok, tunggu entry esok sempena bufday amanda, kengkonon je aku, miahahaha!! ;p



39 comments:

  1. happy beday my amanda...mwahhh wif major love

    ReplyDelete
  2. baru tadi terpikir nak anto komen tanyakan ur baby..asyik citer bab tenet+dunia jer...sesekali citer la psl amanda gak..hehe

    uih tak lama dah tu nak jalan..pastu mau mama pengsan duk kejar anak hikhik..

    ReplyDelete
  3. comelnye amanda! esok dah jadi setahun dah ye.. esok je lah aku wish bezday kat anak ek ida..

    ReplyDelete
  4. amanda nih kurus cam dania gakk...takpe..besar nnt selim melim.. awwwwwww... :D

    ReplyDelete
  5. hapie bufday dearest amanda yang cute mute...semoga sihat dan ceria selalu...

    ReplyDelete
  6. hapi besday in advance...amanda...

    ReplyDelete
  7. happy birthday buat amanda...buat syarat je ieda potong kek...jgnkan tidak

    ReplyDelete
  8. hepi becoming besday 2 amanda ye...
    sgt comey :)

    ReplyDelete
  9. wah..1st birthday amanda sama ngn 29th birthday I la..bleh sambut sekali ni..
    happy birthday amanda..

    ReplyDelete
  10. uyoooooooooooo.. mcm muke akak jugok,hohohoo

    ReplyDelete
  11. amanda dah nak setahun dah...cepatnya masa berlalu kan..x lama lg amanda pndi mintak adik lak..muhahaha..

    ReplyDelete
  12. Hmm kejap jer dah setahun yer.. Cutenya dak Amanda nie.. tapi dah susut sikit kan badannya tapi tetap comei..

    ReplyDelete
  13. hepy besday in advance amanda...
    esok aunty hajar ucap lagi k... hehehe...

    ReplyDelete
  14. masz - thanxx aunty masz yg cute, hehehe!! :)

    ReplyDelete
  15. yana - miahahaha!! pengsan aku pas ni weh :)

    ReplyDelete
  16. ezzah - ahahah!! tu la kurus..kalo budk sedap chubby2 kan :)

    ReplyDelete
  17. eida - thanxx aunty, tak sabo tunggu baby ko pulak,heheh!!

    ReplyDelete
  18. zimah - oh yeke! heheheh!! jom2 skali, epy beteday gak utk zimah :)

    ReplyDelete
  19. fid - hohoho! eh, apsal aku gelak cam ko gak? hehehhe!! cam laki aku kot :)

    ReplyDelete
  20. kak rina - kurus skit kan, tapi hari tu lagi kurus sebab cirit birit :)

    ReplyDelete
  21. hajar - miahahahha!! thanxx dear :)

    ReplyDelete
  22. alolo.. tomeynyer dk amanda tu eida.. geram pulak tgk kat lam nie.. haishhhH!!!

    ReplyDelete
  23. happy bday amanda..dah pagi so boleh la aunty wish..hehe

    semoga jadi anak yang berguna untuk ur parents

    ReplyDelete
  24. da lame jugak ak bace blog ni...
    tp smpai skang xtau lg amanda tu laki ke pompuan...

    ReplyDelete
  25. wahh!! lme tul xskodeng blog ni...
    pe2 pon..hepi besday amanda!!

    ReplyDelete
  26. olololo...comeynye amanda...cam mama dier jugak..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014