Thursday, 11 March 2010

INNITY TEMAN BARU KU, MAAFKAN AKU NUFFNANG!

Setelah melihat ramai yang tegur Nuff aku asik menyorok, aku mula rasa tak best, Oh! mungkin nuff ku lebih cinta pada orang lain, apakan daya ku, sob..sob... Memandangkan buff pon aku takde di nuff, terngiang-ngiang cik Innity memanggil ku, miahahaha!! Aku ni cepat lentok, kalah la ada penangan hijau kristal cik Innity, heheheh!!





Dengan itu aku mencuba-cuba menggoda cik Innity, akhirnya lamaran ku diterima! Yeaahhh!! Selasa petang aku hantar, Rabu tengah hari aku dapat jawapan cinta ku disambut baik, hehehhe!! Tapi aku ni kan cam kengkonon baik hati, kesian pulak ngan Nuff aku tu...dah, ko asyik main cak lempong je ngan orang lain, mane aku leh tahan. Aku mula tanya pendapat otai blogger - Kak Yanmie.


Itu lah jawapan Kak Yan, dan aku sangat puas hati, thanxx Kak Yan :) Malam tu pulak aku bukak blog kejap, oh! Ada msg dari CikMin pulak - seorang lagi blogger otai.




Wah! bersemangat lagi la nak pasang lepas ni, hehehe!! Thanxx Kak Min :)


Mungkin ada yang cakap, buat pe nak bertukar pada innity, best lagi dengan nuffnang! Ye aku akui memang nuff best tapi nuff asyik main cak lempong je ngan aku, mane leh tahan! Kalo main getah lompat-lompat tu aku suka lah! Heehhe! Mesti ada yang kata, aku mata duitan, ye!! Tipu lah kalo ko kata TIDAK, jangan jadi hipokrit ye!Miahahaha!! Hak masing-masing nak letak apa yang korang suka di blog :)



Nanti aku nak update lagi pasal innity, samada yang baik atau buruk. Aku cuba dulu ya kawan-kawan, silalah support aku (ceh! muka tembok! miahahaha!!) yang biasa-biasa ini,hahahha!!

63 comments:

  1. alamak!!! ieda..blur2 kan total tu boleh...innity ni lain sket ohh.kang cikmin dpt panggilan hanget lak..ngeeee.. add cikmin kat ym cikmin36 kita sembang sana ye.. adehhhh..cikmin ni bukan la otai cayunk ...

    ReplyDelete
  2. yeaaa...sy support anda! ehehehehhe

    ReplyDelete
  3. betul ke.. akak pun mcm nak join gak tapi mcm was-was.. kot sama jer cam nuffnang...

    ReplyDelete
  4. pakai nuff sebab bnyak contest

    tp
    skrg cam da senyap lama da
    huhu

    ReplyDelete
  5. wow....
    nak tanye sket leyh...
    ape syarat nak pkai innity ni erk?

    ReplyDelete
  6. alamak..nih wat i bersemangat nak je psg innity..camne nak psg ek..nak sign up tak tahu camne..huhu..
    leh ajar tak awak?

    ReplyDelete
  7. salam ieda..welkam to the club..hehe, alahai otai tu...seganlah pulak...haha biasa2 je nie

    muuaahhss tuk amanda sayang...


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  8. hmm..btol tu kdg2 bosan nuff asyik tido je.. xpe la, awak try initty ni dulu..lps sebulan update la earning.. kalo gempak bgtau saya ek.

    ReplyDelete
  9. ei..ko dah dulu ek! aku baru je skodeng2 ngn innity ni ida.. memang setuju ngn kate2 ko tu " nuff main cak lempong"

    ReplyDelete
  10. waaahhh ieda, macam menarik la innity nie.. nak try gak..

    ReplyDelete
  11. wah..macam best jek..akak buh nuffnang dari dulu asyik singgit jek..ceh hampeh!

    ReplyDelete
  12. macam best jer...
    bagus².. nuff aku pun pemalas..
    mencik!

    ReplyDelete
  13. macam best jer...
    bagus².. nuff aku pun pemalas..
    mencik!

    ReplyDelete
  14. Ye.... macam nak follow ieda jugaklah. fedap diriku dgn nuffnang masyuk income suam2 kuku je huhu

    ReplyDelete
  15. masyukkkk~

    best2..nanti update eh.hehehe

    ReplyDelete
  16. cik min - miahahha!! ok2, thanxx bg tau, arr..nnt ieda add akak kat ym ek :)

    ReplyDelete
  17. ezzah - fewwiitttt!!! thanxx, hahaha!!

    ReplyDelete
  18. kak ina - innity ni sama je cam nuff tapi lebih2 masyuk nyer! ieda pasang mlm td dh masyukkk pagi, silah cuba :)

    ReplyDelete
  19. joe - mayb akan ada lagi nanti :)

    ReplyDelete
  20. adoi...sume dh org ijau.....ni la akibat nuff yg kuat tdo...hahahaha

    ReplyDelete
  21. hajime - ni syarat2nyer :

    What are the requirements to join Innity Ad Network?
    Websites:
    Should have minimum 30,000 page views per month
    Should have minimum 6,000 unique visitors per month
    Must be content-based, not simply a list of links or advertisements, nor can the site be centered on making money off of our Advertisers.


    * Must be fully functional at all levels; no "under construction" sites or sections.
    * Cannot contain any adult content nor link from, or to, any adult materials.
    * Content cannot infringe on any personal, intellectual property or copyrights.
    * Content cannot include audio/video download, online streaming and file-sharing.
    * Content must be updated frequently (daily)

    ada lagi...nnt baca kat innity ek,hehehe!!

    ReplyDelete
  22. ibu 2Az - try link ni, daftar dulu ek,

    http://www.innity.com/publisher/application.php

    ReplyDelete
  23. kak yan - hehhehe!! thanxx kak, ok jumpa mlm ni :)

    ReplyDelete
  24. chugie - miahahahaha!!! cepat2 join skali :)

    ReplyDelete
  25. afidah - heheh! jom ber innity skali :)

    ReplyDelete
  26. kniedaz - miahahaah!! ieda last week naik 0.20 je, makin lama makin sikit!

    ReplyDelete
  27. mama cira - miahahaha!! aku pon menci2 :p

    ReplyDelete
  28. wah,cam bez jer..2 r..tgk ramai jerk yg pakai benda ijo nih..nak pakai, takut benda biru marah lak..kalo OK, nnt update yer..heheXD ley sama2 mengklik..lalalaXD

    ReplyDelete
  29. mak aih...newbiest xbley ar ni
    traffic tinggi tu...huhu

    ReplyDelete
  30. ieda..saya sokong anda and saya juga nak ikut jejak anda..go ieda go ieda

    ReplyDelete
  31. wah.. ni yang wat semangat hajar nak tukar innite cam ieda nih... nuff hajar asyik tido je manjang... huhuhu...

    ieda t jgn lp update ek pasal innite lg.. mane tau hajar leh beralih arah juga cam ieda.. hehehe...

    ReplyDelete
  32. hai ieda..
    selamat berinnity..nuff kita pun salu tdur..

    ReplyDelete
  33. dah nekad ke utk dump nuff nang nie???

    ReplyDelete
  34. saya nak pasang innity mesti tak lepas.. huhu..

    ReplyDelete
  35. Selamat ber INNITY. Aku tak layak lagi sbb visitor aku tak ramai...huhuhu...

    ReplyDelete
  36. oh tgkkan syarat2 nye mcm tak layak je join innity..setia dgn nuff je la :)

    ReplyDelete
  37. ye ke best ni? nuff skang mmg agak pemalas... asik tido jek.. gerak2 pun takmo bangun.. nanti ieda story lagi pasal org ijo ni ye

    ReplyDelete
  38. miss keropi - huhuhu!! akak dah majuk ngan si biru tu ;p

    ReplyDelete
  39. hajime - ala..ko try je, kot2 lepas, cewah..pepandai je aku, hehehhe!! :)

    ReplyDelete
  40. masz - thanxx dear! heheh!! jom2 masz :)

    ReplyDelete
  41. hajar - cinta beralih arah, miahahah!! asik titon mane tahan kan :)

    ReplyDelete
  42. hasan - yup, saje alih arah jap, lagi pon aku takde buff kat nuff, so kira ok la..

    ReplyDelete
  43. fiza - takpe, nnt dah ramai pasang k :)

    ReplyDelete
  44. catlina - lagi pon u baru dapat buff kan, takpe..kena setia tu ngan nuff :)

    ReplyDelete
  45. atie - takpe, nuff pemalu skang nih :)

    ReplyDelete
  46. ena pun dah lame terperasan kan en innity nie.. tp masih ragu2 lagi nak guna.. tgk perkembangan ieda dulu lakan!.. hehehe..

    ReplyDelete
  47. wah...nk try la ieda...tp layak ker?huhuhu...

    ReplyDelete
  48. kakyong pun nak coba lah... ;)

    ReplyDelete
  49. oh-oh.... term baru tu x melayakkan daku nampaknyer.. kakyong nye unique vistor per mth 600++ jer... ntah bila la leh capai 6,0000 per mth..

    ReplyDelete
  50. canne nak jOin innity? =)
    my nuff pun main cikku cak lOr.. =(

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014