Wednesday, 31 March 2010

SAYA MAHU BERCUTI.....TAPI BUKAN DENGAN AHLI FIQIR :)


Hahahaha!! Tolong jangan marah aku ye Ahli Fiqir :)



Ye, saya mendambakan percutian yang terindah abad ini, miahahaha!!! Saya mahukan percutian saat ini, pergi ke pulau-pulau yang paling best, boleh mandi laut, lepak-lepak kat pantai, tambah skit...romen-romen dalam air, hahahaha!! Lucah betul korang ni, hehehe...korang pulak yang kene, huhuhu!!!


Justify Full
Bestnyer...kalau dapat pergi spa, bangun breakfast semua tersedia, lunch pon terhidang dan dinner bawah lampu malap-malap, haa...pastu tercekik tulang, malap-malap jugak la korang sensorang tak de sape nak tolong, hahahaha!! Wah...kalau breakfast, lunch & dinner semua best-best belaka, kompom balik buncit :)



Ada terdengar Hot.fm dalam minggu ni, Bercuti ke Pangkor Bersama Ahli Fiqir, ee....bestnyer kalau dapat pergi, FREE pulak tu, sapa tak mau! Tapi aku memang tak mau sebab bersama Ahli Fiqir, miahahaha!! Yela...mesti aku nak bercuti ngan family aku jer kan :)



Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014