Wednesday, 21 April 2010

102 POSISI SEKS

Wakakaka!!! Pagi-pagi Rabu ni nak buntangkan skit mata korang ngan tajuk entry yang ala-ala kamasutra gitew, ahahaha!!! Tak yah cari posisi seks kat sini, memang takde dalam blog ni, hahahah!! Tapi info 10 kebaikan seks adalah, sila klik kat tei nunnn ye...hehhehe!! :)



Ni...ada la dalam 2 - 3 hari ni, e-mail pasal ebook ni selalu la masuk kat kotak ajaib aku tu, bosan betul lah! Pastu email konon-konon menang loteri...ee....orang tak main la cara gitu dah...tak de kerja betul sape yang hantar.




Pastu email konon bisnes partner, hiksss!! Nama pon tak leh blah, Al-Sagofff lah, Al-Gedikss lah. Tapi kan aku dah lama la tak dapat email yang lucu, dulu biasanya datang dari seseorang, pastu aku pon cam konfius sebab dia 2 tahun dia tak hantar email yang best-best. Kalau ada pon, dalam 4-5 bulan sekali, itu pon email politik, hehehe!!! Maybe dia dah join politik kot, pengsan!!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014