Wednesday, 7 April 2010

KALAULAH SEMUANYA MR. BEAN......

Mr. Bean Tomb Rider, mata tak tahan....laki-laki diluar bisa cair! hahaha!!



Cak!!! Avatar la pulak ye! :)



If Mr. Bean was Justin Bieber....gulp!




Wow! Hottie Pie!!!! Ngehhh..ngehh... :)




Lady Gagap a.k.a Mr Bean, lalalala :)




Phewww....If Mr.Bean in Legally Blonde :)





If Mr.Bean was in Oprhan, hahahah!!





Oh my Johny De..........what?!! Mr.Bean was a pirate!;p




Ini bisa buat aku marah! Grrr Harry Potter ni peberet aku ok, no...no...no....





If Mr.Bean was in Twilight! Scary giler!! Miahahahaha!!!! :)



* Hari merepek sedunia, sekian, terima lah kasih ku :)

23 comments:

  1. mr.been ni mmg buat aku tergelak je..tgk muka pun dah rasa geli hati..ehehehee

    seksi tul yg gambo 1st tu..tergoda ai...auwwww

    ReplyDelete
  2. ahahahaha...u made my day la beb with ur new entry nih!

    hahahahahaha

    *aissyyy..ketawa x hengaatttt! :P

    ReplyDelete
  3. hahahahaha..... mr bean mmg klaka...

    buat muke je org dah leh ketawe...

    ReplyDelete
  4. kah kah kah...

    kelakar la..

    ReplyDelete
  5. hahahahaha agak2 mr bean tengok nie kena saman dak..wakkakakakakakaka

    ReplyDelete
  6. hahaha..
    kejung bile tengok sume jadi mr bean..

    ^______^

    ReplyDelete
  7. ha3... mmg kelalkar giler... aku tak tahan tgk sume pic tu..

    ReplyDelete
  8. salam ieda..
    tipical english face
    ha ha ha..kelakonya..

    ReplyDelete
  9. sapa yg mengekploitasikan pooojaan hatiku ini?

    ReplyDelete
  10. haha...citer antu pun jd tak seram kalau buh muka mr bean camtu

    ReplyDelete
  11. hahaha.... lawak gile....

    ReplyDelete
  12. lady gagap....ram...ram...ramlah ram...hahahaha

    ReplyDelete
  13. hahaha..repekanmu membuatku tersenyum di kala ini..hamboi bahasa! ^_^

    ReplyDelete
  14. HAHAHHA.

    Semua best. Yang tak boleh blah yang heri pote tuh. :P

    ReplyDelete
  15. hahahahaha .. bllg suka... =)

    ReplyDelete
  16. haha, box office ni kalau semua dia belakon.

    ReplyDelete
  17. hahaha... pagi2 lg dah ketawa orang2...

    n3 ni menceriakan pagi hajar... ;d

    ReplyDelete
  18. yg twilight tu. mr. bean juz smpt buat treatment tangan je bg lembut. tang muka xsempat buat treatment kena terus g shooting. klu cmni muka heroin confirm org xpegi panggung. klu pg pn sbb nk tgk hero muntah darah hohhoho

    ReplyDelete
  19. comel gile jadi potter tu. hhahhaah rasa macam nak copy! hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014