Thursday, 22 April 2010

RASA MACAM KESIAN PULAK TENGOK TIAP-TIAP JUMAAT PACAK DEPAN PINTU OPIS.


Hari ni aku tak kerja, MC. Bawak anak aku pegi klinik lagi, Dah seminggu demam on/off...susah hati aku, malam pon tido-tido ayam je. Semoga anak aku sembuh cepat, kesian aku tengok..



Dah le, takmo citer pasal demam, kang aku sedih, huhuhu! Ni...kat opis aku ni setiap pagi Jumaat, mesti ada sales girl dari Yakult datang menjual. Masuk minggu ni dah kali ke-4, kesian pulak aku tengok, hiksss :)
Justify Full


"Akak, ada mau beli Yakult tak pagi ni?" Amoi comei tanya aku.
" Tak pe la, hehhehe!" kata aku
" Baik, terima kasih, jumpa lagi minggu depan," amoi bagi senyuman masham dia, huhuhu!!



Camtu le dialog sama tiap-tiap minggu, tapi rasa cam nak ubah je dialog tu esok. Hahahaha!!! Saya mau!!! Rasa cam tak sampai hati kalo menolak orang jual barang. Kadang kalo orang datang nak jual barang, kalo aku takmo, mesti aku cakap tak tengok muka dia. Bukan pe, takut dia buat muka sedih aku tak beli barang yang dijual, hikssss!!!! :)



Dah....jangan korang nak jual barang kat aku pulak! Hahahaha! ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014