Monday, 12 April 2010

SEGMEN BARU : JELAJAH BLOG IBU


BEN ASHAARI


Al-kisah....taibbbb....maka tersebutlah kisah....taibbbb...Saya dengan malu-malu + alim kucing cuba melayak diriku yang separa comot ini dalam top 5 IBU, hehehhe!!! Ok..ok, aku memang follow blog Bro Ben Ashaari, memang aku selalu menyinggah sebab selalu Bro Ben akan up date dan ada saja new and fresh entry kat blog beliau. Dan setelah 2 hari aku bertapa kat umah, dan aku tak bukak blog sebab melayan Amanda, pagi ni baru aku perasan, ada segmen baru kat blog beliau : JELAJAH BLOG IBU MUDA melalui member blog yang mesra ENA


t & c :

  • Header blog Ben Ashaari - sudah tersergam macho di atas, hehehe!! :)
  • Linkkan ke entry INI
  • Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda
Mula berblogging pada Disember 2008, waktu tengah mengandung. Konon nak buat blog tu khas untuk anak tapiiii lama-lama aku menaip dah ke lautan pasifik, mulalah aku menconteng segala merepekmerapumeraban aku dalam blog ini, hehehehe!!! Saya mula mabuk berblogging sebab dapat ramai kawan tak kira tua, muda, ibu-ibu, bapak-bapak, adik2 yang comel dan saya sayangkan kamooo semua, yeahhh! Eh, dah macam ucapan Anugerah Facebook pulak, miahahah!! Sekian, terimalah kasih ku :) I ♥ blogging!
  • Dari mana tau segmen jelajah ibu ni? - dari member blogger, ENA

Toing....toinggg...nak g makan jap, ngeee :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014