Friday, 23 April 2010

BREAKFAST TAG CEKODOK....AIYARKK...APASAL AYAT AKU TUNGGANG TERBALIK!

Aku suka tag ni, cam special skit sebab kalo nak post entry pasal tag ni, kene buat pagi9, tak leh masuk tengah hari, nanti jampi serapah tak menjadi, hahaha!!!




Tag ni dari Kasih Suci, mekacih kerana bagi cekodok pepagi ni, nak pulang bekas...tapi takde benda nak bagi, hehehe!!



kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan saya.....
  • Sebab sedappppp sangatt!!! Tak le heavy sangat pon kalo amik bekpes :)


pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

Syarat2nya :
kepada sesapa yang di tag,
1. sila copy gambar cekodok di atas
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cekodok
3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

9 comments:

  1. Pstttttt!!!
    eida,
    ena dah wat n3 ni pg semalam tau!.. hihihi..
    btw, thanks yeh!..

    ReplyDelete
  2. tq kak.. kemain sedap cekodok tu...heheh...

    ReplyDelete
  3. pehhhh sekodok.....

    tahniah anda dapat award,display la kat profile kalau sudi :P

    http://i842.photobucket.com/albums/zz347/suffer8zine/33awards.gif

    ReplyDelete
  4. homework da siap ea..bagus2...hehe

    ReplyDelete
  5. alah tag ke?? aku ingat kau sarapan cekodok. baru nak ngendeng!

    ReplyDelete
  6. ko pun dapat gak ek?? wah.. ramai dh buat tag cekodok ni tau.

    ReplyDelete
  7. hai ida...
    salam ziarah.nampak gayanya, sampai ke ipoh tag jaja buat ni ek..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  8. kalau cekodok pisang kompem lawas pas makan tu. salam kenal :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014