Friday, 23 April 2010

BREAKFAST TAG CEKODOK....AIYARKK...APASAL AYAT AKU TUNGGANG TERBALIK!

Aku suka tag ni, cam special skit sebab kalo nak post entry pasal tag ni, kene buat pagi9, tak leh masuk tengah hari, nanti jampi serapah tak menjadi, hahaha!!!




Tag ni dari Kasih Suci, mekacih kerana bagi cekodok pepagi ni, nak pulang bekas...tapi takde benda nak bagi, hehehe!!



kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan saya.....
  • Sebab sedappppp sangatt!!! Tak le heavy sangat pon kalo amik bekpes :)


pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

Syarat2nya :
kepada sesapa yang di tag,
1. sila copy gambar cekodok di atas
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cekodok
3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014