Saturday, 3 April 2010

NUFFNANG: BADRUL MUHAYAT SANGAT FAMOUS MINGGU INI




Lama dah tak bukak Nuffnang, kalo bukak pon hari Isnin je, nak tengok earnings, hehehe!! Eh, hari ni hari Sabtu, takde lama pon tak bukak ;p



Lepas tekan satu satu, bab kata kunci ni yang best, hehehe!! Macam-macam lah keluar :) Opss...jangan tak tau, untuk minggu ni, Award Kata Kunci telah di menangi oleh En. Badrul Muhayat Pukul Isteri, huhuhu!!!



Nampaknya cerita artis sangat menarik minat orang Malaysia ye :)

6 comments:

  1. Betul tu ieda..

    artis oh artis!! heheh

    ReplyDelete
  2. salam..
    tahniah..memang cerita artis yang memukul isteri
    kaum hawa mesti hangat jer
    satu lagi bab sex..kalau perempuan buka entri mesti booommm...he he

    ReplyDelete
  3. huhu..artis mmg mampu menarik minat org malaysia..tmbh2 bab gini2!

    ReplyDelete
  4. hahaha gosip harus laju jerk kan..

    ReplyDelete
  5. biasenyer ieda lau ade jer isu panas artis mesti laju jer orang search nak tahu lebih lanjut...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014