Wednesday, 7 April 2010

BERITA PAGI SEDIH LAGI MENYEDIHKAN

Semalam laki aku keje malam, pas balik dari Giant beli barang dapor, aku minta izin dari laki aku nak tdo umah mak aku, alasannye sebab mak aku dah lama tak tdo ngan amanda, tapi hakikatnya aku takut pocong melompat-lompat lagi belakang aku, tak pasal2 kali ni buat poco-poco pulak belakang aku, hehehe!!


Pastu pagi tadi masa on da way nak g keje, dapat mesej dari laki aku,

"Akum ayang....Abang sedih ni..."

Pastu terus aku call laki aku.

"Elow...bang nape sedih?" kata aku
"Ayang kat ne? Dah hantar amanda?" kata laki aku
"Dalam kereta, nak g keje ni, dah hantar dah. Nape sedih bang?" tanya aku lagi
"Abang sedih......." kata laki aku"Nape ni????" aku bertambah cuak
"Arsenal kalah malam tadiiiiiiii!!!!!!!!!!" sayu je laki aku

Aku bantai gelak, hahahhahahaha!!!

Bola punya pasal, pagi suami ku menjadi suram! Muahahaha!!



Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014