Thursday, 8 April 2010

THINK OUT OF THE BOX MELUCAH, MIAHAHAHA!

Di sebuah sekolah, seorang cikgu bahasa inggeris sedang membuat satu aktiviti yang dipanggil "add to the picture". Ni konon2 nak bagi budak2 ni tak bosan dan seronok waktu kelas dia. Cikgu tu melukis satu objek di papan hitam dan cikgu tersebut akan memanggil seorang murid, dan murid itu akan kedepan menyambung lukisan itu untuk menjadikan sebuah lukisan. Ok, cikgu mula memanggil Ali.



Ali kembali ke tempatnya. "Ok, sekarang Halimah kedepan sambung pulak," kata cikgu



Halimah pun menyambung. "Ok, bagus. Sekarang Muthu pulak sambung," kata cikgu




Muthu pon menyambung lukisan dengan asyiknya. " Sekarang Linda pulak kedepan," kata cikgu




Linda mula melukis." Ok,bagus. Matahari ya murid-murid, sekarang saya mau Abu pulak sambung," kata cikgu. Abu ni murid yang nakal. Konon-konon cikgu nak test si Abu ni lah. Sekali................




Murid-murid semua ketawa terbahak-bahak! Hahahahaha!!! Cikgu pengsan dihujung kelas! Aiyakkkkk!!!



*Entry singkat + merepek sebab aku sedang gusar.Tq
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014