Monday, 12 April 2010

NUFFNANG : SUDAH MELEPASI TAHAP SUKAR

Macam biasa hari Isnin hari tengok pencapaian blog masing2 kat nuffnang. Kadang benda ni bagi semangat jugak sebab hari isnin kan hari moody sedunia, hhuhuhu!!



Dan aku melompat-lompat cam main skipping sebab sebab aku sudah melepasi had minimum, hahhahaa!! Setelah 3 bulan pasang, baru leh buat cashout, tapiiiii aku takmo cashouttt lagi, sebab aku ni kan mata duitan, hahahha!!! Tunggu la dulu, biar bercicit skit, lagi pon tengah tunggu kalo ada ape2 yang best baru cashout.



Aku tengok Buffered Earning tak de pulak, cam biskut sugi pulak, jap ade pastu dah masuk perut. Metered Earning ada lagi dan bertambah, tak pe la....aku tak kisah pon bab metered ngan buffered ni, janji setiap minggu kasi up skit, hehehe!! :)



Aku tak print screen cinema ni, maleh le....korang banyangkan sniri ek, huhuhu!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014