Thursday, 30 December 2010

BELOG CUTI 4 HARI

Haah, tuan belog sakit. Sakit tak duga, malu je kot...huahuahua! Maknanye hari Isnin baru aku boleh berpeleseran belog korang. Oh! Pasal entri semalam, aii...mencanak betoi! Wakakakka!



Pengakuan berani mati, hahahhaha... suka tapi tak bermaksud cinta, ce korang tengok, ce korang tengok ( ni jangkit cikmot kak limah part 2, hahaha!) tengok entri semalam, I Lap u, Lap je kot..tak de maksud pape, Kalo tengok iedaluvsham...haaa...tu baru betoi LOVE, hahahah! Lagi pon I Lap U tang cara dia tangkap bola, hebat noks untuk negara kita! :)



Ei...geli pulak entri ni, main luv luv pulak, hahahah! Haaa..ramai blogger bagi tau awek dia punya belog, kang kalo aku post entri kat Page Fahmi, agak-agak dia terbakar tak? Hhahahaha! Giler ko! Cari maut namanya! Semoga mereka kawin cecepat tapi I Lap U jugak lahh! Hahahahha!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014