Thursday, 16 December 2010

TAK KENAL JANTINA

Kadang-kadang aku selak sensorang bila berblogging. Sebab ada separuh dari blog yang aku kunjung, aku tak pasti jantina si blogger. So aku tak pasti nak panggil dengan panggilan ape. Senang guna 'saya' dan 'awak'. Kadang dia tak letak gambar. Tapi boleh cam jugak la dari penulisan dia, samada dia lelaki atau perempuan. Hahahahaha!



Tapi dari dulu aku memula baca belog Sharing is Power, memang aku tak dapat tangkap dia lelaki atau perempuan. Hebat betoi dia, hehehhe! Penulisan dia semua hebat. Kenkadang nak tulis komen, aku tak pasti nak letak 'bro' or 'akak', hahahhaha! Tapi bila tengok nuffnang tadi, baru laaa aku tauuu, bro NikSuhaimi77, hehhehehe!



Untuk blogger yang lebih berusia dari aku, tapi kalo aku tak panggil ko akak or abe aku mintak mahapp la yek. Bukan ape, aku tak leh nak tangkap, sebab aku tengok korang ni comei betoi (kalah aku yang muda ni, hahhahaha perasan!). Aku hanya leh tangkap kalo ko memula bahasa kan diri akak. Tapi aku lebih suka bahasakan diri aku akak (mengaku tua yang sediaada, hahahah!). Ape panjang betoi mengarut ni, aku pon tak paham ape yang aku mengarut ni, hahahah!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014