Wednesday, 1 December 2010

UNDIAN PERINGKAT KE-2 : KALI NI AKU BETOI-BETOI BAGI TAU

Hehehehhee! Kali ni betoi-betoi. Kali ni aku tak tipu dah. Jangan korang rasa tak ubah seperti Seman Tertipu mahupun Leha Tertipu. Betoi kali ni aku bagi tau sape yang aku vote, hehehehhe! Blog Pilihan Malaysia - Peringkat ke-2 sudah bermula. Korang boleh vote sesape yang mencuri hati hitam korang tu dekat SINI, bermula hari ini sehingga lah 4 Disember 2010 pukul 2.00petang. Wah! Aku ada share ni ngan Azman Roslan over-over promote? Hahahahaha! Takde lah beb, kita tolong-tolong hebohkan, pasti sure heboh TV3 pon kalah! Wakakakaka!



Ok, ok jangan mencarut banyak. Banyak jugak yang aku vote untuk peringkat pertama tu masuk cuma aku sedih la sikit sebab CikGeli takdapat masuk peringkat ke-2, aku suka giler belog dia. Takpelah CikGeli, kenang daku dalam doa mu, tahun depan I calonkan U lagi ok, hehhehe!



Kali ini aku bersungguh-sungguh vote untuk setiap kategori sampai tertido muka sembam keybod dan jari gigih kelik-kelik belog mereka ni:



Belog Personal Wanita Pilihan

CikEpal
(I lap u bebeh! *aku bukan les ok!*)





Belog Personal Lelaki Pilihan :

Kurasakan Something....
(Rasa apa tu? Jangan pandang belakang congkak bro!)





Belog Personal Isteri Pilihan
Ceeramoon
(sebut betoi-betoi, bukan sailarmoon apatah lagi kapkeptur sakura!)






Belog Personal Suami Pilihan

Eyriqazz
(Jepung versi Malaya i likeee!!)






Belog Tutorial Pilihan
MariBinaBlog
(Segala ajaran sesat tiada disini, jangan lah kome riso, hehehe)





Belog Lawak Pilihan
Tubelawak
(Gelak gulung-gulung disini!)




Itu saja. Tengok aku tak tipukan, sebab hari ni satu haribulan doblas dua ribu sepuluh, tu pasal aku tak tipu, hehehehhe! Selamat maju jaya dalam meng'vote', hahahahaha! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014