Wednesday, 29 December 2010

TAK SUKA DENGAN IKLAN YANG TAKUT-TAKUT KAN LAKI BINI

Hahahha! Sebenarnya bukan tak suka tapi lebih pada penakut, hehehhe! Iklan ape? Ala...iklan yang drama hantu la, mencik tau! Aku ngan laki aku sesedap tengok tv pastu tetiba je bila time iklan, kuar le iklan drama hantu jelangkonglah, pocong mata merah lah, pontianak isap DARA la. tak suko ko!




Bini suka tengok drama ni, sebab tak takut pon, kelakar je tapi bini tengok sambil tutup mata :)



Mau terketar-ketar laki aku tukar chanel, kalo datang angin terkezut tengok pocong mata merah lagi laa....boleh tercampak-campak remote baling ke tv noks! Hahahaha! Bengong. Kalo masa baru kawin dulu lagi lah, tertekan chanel cerita hantu, mau peluk-peluk laki bini ketakutan pastu laki paksa bini suruh bukak mata sikit, tengok dah abis ke belum part hantu, cisss...kejam laki, sian bini sampai kencing sikit dalam seluar, hahahahha! Acah je, ekekek!





Bini tak suka cerita ni sebab laki kata rambut hantu lagi lawa dari rambut bini, getik aku!




Tapi padan muka laki, suka tido lambat, tengok tv, bila alih-alih chanel..sekali pontianak depan mata, amik ko!! Peluk la bantal sensorang sebab bini dah sejam masuk titun, bye-bye! hahahahaha!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014