Wednesday, 22 December 2010

BIG GATHERING TIME SQUARE 2010

*Banner dan maklumat lanjut sila lah ke MELZ*



Yee..war-war dan sebar-sebarkan dalam dunia blogger ni. Dah nak tahun baru kan, RMK10 pon dan nak mula. so mari kita menghabiskan duit RMK9 kita di CosmoWorld! Hahahahah! Meamang takde kaitan ok!



Bro Melz kita ada buat Big Gathering Time Square 2010 ok! Ape lagi mari ramai-ramai korang pecahkan rollercoster dengan pekikan manja korang tu bersama-sama blogger yang lain, heheheh!Justify Full


Aku memang nak pergi, tapi aku ni dah tua, umur 40tahun, siap nak bawak askar berderet 5 orang, boleh tak Melz? Jangan riso, akak takde penyakit jantung mahupon sawan tertarik untuk naik roller coster tuu, bimbang korang je terkezut tengok akak yang tua ni cool je naik roller coster dari korang, miahahahaha! Mau tak cool, akak menahan muntah yang sedang membuak-buak dan bergelodak dalam mulut tu!



Oh! Askar berderet tu pastinya bukan anak aku. Anak aku sorang je, mungkin lagi 4 tu korang je yang nampak, aku tak nampak pon, takde..takde..hahahhaa! Makan-makan sendirian berhad ok! Makan-makan mekdi. Ha...senang, ko takde duit ko nganga aje, takpe aku mungkin baik hati sikit hari tu, aku bagi ko gigit skit proshperiti berger aku tu, sikit je tak pon aku bagi ko bijan tang atas roti tu je, hahahahah!



Yang paling best leh la beremas mesra ngan semua blogger yang sebelum ni aku tak pernah jumpe. Eh, yang gegurl tu, leh la lepas pening-pening kepala, boleh la kita pening kan kepala bersama-sama shopping nak? YES tuu YES!!!! Rugi tak shopping!!! :)



28 comments:

  1. nak pegi tapi takde bajet, heheh..

    ReplyDelete
  2. best tuhhh..tapi askar saya 2...stll ade askar kannn tu yg susah gak tuh...hehehe hari sebelum tu dah plan nk celebrate birthday hubby lebih kurang tempat cenggitu gak...haihh alamatnya xde rezeki la nk join gini...adess

    ReplyDelete
  3. wah gathering lagi
    akk confirm join ke?

    ReplyDelete
  4. huwaaaa.....nak jugak join...

    ReplyDelete
  5. waaa ade gathering gitu..hiks..

    ReplyDelete
  6. wahaa, skrg jugak tengok tiket flight ke kl
    =)

    ReplyDelete
  7. alahai..klu dh beranak ni..hermm pepaham je lerrr

    ReplyDelete
  8. huhuhuhu...jauh sangat la...apesal x buat kat JB?

    ReplyDelete
  9. jumpe sy disana...first time reveal it..hehhehe....

    memang nak pergi.....

    :)

    tq ek....teringin nak jumpe MELZ n akak...

    :)

    ReplyDelete
  10. 26 dis...dah tak lama tu...

    syok nye....laalllalal

    ReplyDelete
  11. ieda ko datang ker?

    bleh la jumpa..bukan senang nak jumpa ko!

    ReplyDelete
  12. awal taun dah pegi sbb mase tu tgh slim molim..skg da buncit, mmg diharamkan pegi..haha

    ReplyDelete
  13. x dpt nk g..busy monthly closing daa..aperpon enjoy yer Ieda..

    ReplyDelete
  14. wah.. gahtering sempena last end of year 2010 ye..

    pegi kah kamu??

    ReplyDelete
  15. sure ramai giler join ni..nmpk grand..

    ReplyDelete
  16. huhu..InsyaAllah akan pergi..kene tgk bajet dulu..huhu

    ReplyDelete
  17. alaaaaa..datdey my niece nak bertunang la pulak kat palong NS...

    ReplyDelete
  18. nak pergi tapi jauh lah.... melepas nak mengorat puan ieda..hahahaha

    ReplyDelete
  19. thanks coz war war kan ye ieda :)

    appreciate it!

    ReplyDelete
  20. ieda confirm join ker... wahh bestnyer...

    ReplyDelete
  21. wah.. bestnya.. nak gak ikut...

    tapi cam tak dapat aje.. hehehe..

    ReplyDelete
  22. salam..
    kami tak dapat jemputan ke?

    ReplyDelete
  23. sungguh menariks nie...ermmm nak gi tak gi nak gi tak gi ermmmmm

    ReplyDelete
  24. sedia tiket, nanti aku pegi.. haha

    ReplyDelete
  25. nak gi..nak gi..tapi eida n rasp gi ke?

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014