Wednesday, 22 December 2010

BIG GATHERING TIME SQUARE 2010

*Banner dan maklumat lanjut sila lah ke MELZ*



Yee..war-war dan sebar-sebarkan dalam dunia blogger ni. Dah nak tahun baru kan, RMK10 pon dan nak mula. so mari kita menghabiskan duit RMK9 kita di CosmoWorld! Hahahahah! Meamang takde kaitan ok!



Bro Melz kita ada buat Big Gathering Time Square 2010 ok! Ape lagi mari ramai-ramai korang pecahkan rollercoster dengan pekikan manja korang tu bersama-sama blogger yang lain, heheheh!Justify Full


Aku memang nak pergi, tapi aku ni dah tua, umur 40tahun, siap nak bawak askar berderet 5 orang, boleh tak Melz? Jangan riso, akak takde penyakit jantung mahupon sawan tertarik untuk naik roller coster tuu, bimbang korang je terkezut tengok akak yang tua ni cool je naik roller coster dari korang, miahahahaha! Mau tak cool, akak menahan muntah yang sedang membuak-buak dan bergelodak dalam mulut tu!



Oh! Askar berderet tu pastinya bukan anak aku. Anak aku sorang je, mungkin lagi 4 tu korang je yang nampak, aku tak nampak pon, takde..takde..hahahhaa! Makan-makan sendirian berhad ok! Makan-makan mekdi. Ha...senang, ko takde duit ko nganga aje, takpe aku mungkin baik hati sikit hari tu, aku bagi ko gigit skit proshperiti berger aku tu, sikit je tak pon aku bagi ko bijan tang atas roti tu je, hahahahah!



Yang paling best leh la beremas mesra ngan semua blogger yang sebelum ni aku tak pernah jumpe. Eh, yang gegurl tu, leh la lepas pening-pening kepala, boleh la kita pening kan kepala bersama-sama shopping nak? YES tuu YES!!!! Rugi tak shopping!!! :)



Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014