Saturday, 18 December 2010

Tengah Download Video Lucah!

Acah je, hehehhehe!



Tengah mendownlod lagu masuk henpon, hehehhehe! Dah dua ploh empat bulan tak buat macam ni, hehehhe! :) Zedge.net

19 comments:

  1. hahah.. kalau betul tgh download yg itu... kena report kat skmm! =D

    ReplyDelete
  2. huaaaa

    terbeliak mate bace tajuk nii

    ReplyDelete
  3. dah tau dah.. eida memg suka wat tajuk 18sx.. keh keh keh..

    ReplyDelete
  4. nak kena report ni..
    heheeeee

    ReplyDelete
  5. kah kah kah...tajuk x agak2...;p

    ReplyDelete
  6. sabar ajerlah kamu. tak ke mana-mana ker cuti sekolah ni?

    ReplyDelete
  7. Oo download lagu secara illegal kena bayar royalti tau

    ReplyDelete
  8. klau download pun xpe..xsalah..muahahahaa

    ReplyDelete
  9. salam akak...


    hehehehe...tgk citer apa tuuuu???

    ReplyDelete
  10. heee terkejut tengok tajuk tadi tahu x. buat suspen jer die ni hehehe :)

    ReplyDelete
  11. salam ziarah...


    Err... tajuk itu sangat menggoda okeh hehehhee.

    ReplyDelete
  12. hahaha..kalau dah dowlod tu sharing2 la akak idea hahahaa

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014