Monday, 27 December 2010

HEADER BARU NOKS!

Oh! Aku sekarang on da way ke Penang, hantar adik aku masuk Uitm kat de nun. Dengan gaya terkocoh-kocoh, kami seperti orang kampung menghantar anak ke unibersiti. Hantar begitu ramai sekali seumpama menghantar orang naik haji, hahahaha!! Tipu, tipu!!



Eh, nampak tak ape lain dekat belog? Ececece lagi mau tanya, tengok title lah, getik aku, hahaha! Header ok header! Dengan bangga nak mampos aku mengaku aku buat sendirian berhad walaupon hodoh. Usaha tangga kejayaan! Yeahhh!!






Aku rasa kalo korang rajin..rajin laa...(macam aku, hahahah!), korang leh belajar buat header simple sendiri kat belog Hannafauzann. Aku pon belajo kat situ. Alaa... kejap je, dalam 1 jam boleh siap (kalo tak pakar macam aku). Situlah tutorial buat header paling simple dan ngetop yang aku pernah belajar.


Ape lagi...terjah! Terjah bersama abang rambut ketak! :)

31 comments:

  1. tolong buatkan tuk ahkak sekali...tade adobe potosop...

    ReplyDelete
  2. ok dah tu...comel header tu. berbanggalah dgn hasil tangan anda^^

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    CANTIK KASUT TU! SAIZ BERAPA?

    ReplyDelete
  4. wah tukar header br..template pn dh color lain..aritu biru...kalini pink purple

    ReplyDelete
  5. Caya laa Ieda.. header yang curlast gitu.. :)

    ReplyDelete
  6. kak motif kasut???? :P
    ain pun tak pndai nak bt header
    bt asyik tak jadi je..

    usha tgga kjayaan
    ain try bt lagik..cayokkkk

    ReplyDelete
  7. CANTIK LA TU...bkn cm blog kita hitam legam..hee bagus2 nt nak cuba jgk la..

    ReplyDelete
  8. totally kaler purple dh la yer blog nie... =)

    ReplyDelete
  9. amboi akk
    header baru..

    hehe
    lya kalo bab nk design sendiri
    memang pemalas habis

    ReplyDelete
  10. kelass noks...menunjukkan ko mmg kaki sopeng kasot yg tegar!!!!

    ReplyDelete
  11. salam..
    ngetop tuh..?
    kasut letak atas kepala..
    he he..

    ReplyDelete
  12. cantik!! ;D


    nak belajar jugak la.. hehe

    ReplyDelete
  13. Wah, warna unggu rasanya banner lamer lagi mantop sebab ada gambar tuan punya blog.

    Kali ini tinggal kasut tercicir :-)

    ReplyDelete
  14. salam

    lawa header baru.... kasut tumit tinggi tu yg buat meletop header ni... huhu
    tahniah berjaya!

    ReplyDelete
  15. salam akak...

    patut la lain jer blog dia hari ni...

    saya dulu pun ex-student uitmpenang jugak :-)

    ReplyDelete
  16. Ok nampak..tapi seram kat kasut tu..kalu baling kena kepala mau benjol juga..

    ReplyDelete
  17. lau dapat buat sendiri mmg best rasanya.. bangga pun de gak.. ahaks.. header saya pun buat sendir wpun tak le segempak mana.. tapi puas hati..

    ReplyDelete
  18. nice la...sweet n simple header ni.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    BERTEMU KEMBALI

    ReplyDelete
  19. comey header baru ni


    tp apa motif kasut?


    Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

    ReplyDelete
  20. tolong buat tuk el sekali..nti aku bg adiah hahahaha...cam dah blog jual kasut pulak hehehe

    ReplyDelete
  21. Syabas-syabas...dah buat header sendiri. Saya masih takde lagi..masih bergantung kepada googlenya templete.

    ReplyDelete
  22. ye mmg cantik..sayang nya blog saya xda header,,sedihhhhhhh

    ReplyDelete
  23. ok la tu. bukan sng nak create header sendiri... hehe

    ReplyDelete
  24. cantik la kak header baru nih....papa mifz hajat nak tukar gak header,sampai skrg x tuko2..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014