Monday, 27 December 2010

HEADER BARU NOKS!

Oh! Aku sekarang on da way ke Penang, hantar adik aku masuk Uitm kat de nun. Dengan gaya terkocoh-kocoh, kami seperti orang kampung menghantar anak ke unibersiti. Hantar begitu ramai sekali seumpama menghantar orang naik haji, hahahaha!! Tipu, tipu!!



Eh, nampak tak ape lain dekat belog? Ececece lagi mau tanya, tengok title lah, getik aku, hahaha! Header ok header! Dengan bangga nak mampos aku mengaku aku buat sendirian berhad walaupon hodoh. Usaha tangga kejayaan! Yeahhh!!






Aku rasa kalo korang rajin..rajin laa...(macam aku, hahahah!), korang leh belajar buat header simple sendiri kat belog Hannafauzann. Aku pon belajo kat situ. Alaa... kejap je, dalam 1 jam boleh siap (kalo tak pakar macam aku). Situlah tutorial buat header paling simple dan ngetop yang aku pernah belajar.


Ape lagi...terjah! Terjah bersama abang rambut ketak! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014