Monday, 13 December 2010

DAH BOLEH KOMEN KEMBALI, HEHEH!

Dengan kembang idung dan jayanya aku telah kembali ke komen asal, miahahaah! Yeahhhh!!! Saya telah berjaya! Hahhahaha! Eh, tapi kan 32 entri yang lepas, segala komen takdok le, sebab di save ikut intense debate tapi takpe, asalkan semua orang boleh komen barulah best, heheheh! :)


Titik. :)

10 comments:

  1. akhirnya..sirih pulang ke gangang. yang lama ni rasanya lagik ok dari yg baru tu. simple dan mudah.. :)

    yang dipakai sebelum ni seperti chipsmore,. sekejap ada sekejap tak der..huhuhu

    ReplyDelete
  2. salam..
    antara penyebab saya tak tukar
    ke intensedebate sebab pengomen
    dah biasa dengan kotak komen blogspot di zulkbo.com..

    ReplyDelete
  3. yeay...komen dah senang...=))

    ReplyDelete
  4. yey....akhirnya...ieda mendengar keluh kesah kakaknya nan sorang ni...

    dah kembali normal ni barulah leh jadi pengomen tegar disini...

    sila buat giveaway tuk pengomen terbanyak ye...hahaha...dan dan tu...

    notadijariku: fuhhh barulah tido memalam lena...lampin pun tak basah lagi.... :P

    ReplyDelete
  5. gn intense debate mmg susah kdg2...tp sy guna gak kat blog..heheh...

    ReplyDelete
  6. yup btol sy stuju!! sush gak nk kmen b4 diz

    ReplyDelete
  7. bagus.. sudah dipermudahkan semula.. intense debate tu slow nak keluar.. tu yang "bercinta" dibuatnya..

    ReplyDelete
  8. Ooh patut perasan intense debate tak ada. Intense debate kena sindrom tension sebab penangan pengomel berapi

    ReplyDelete
  9. akak suka komen cam gini..SENANG..yahoooooooooooo

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014