Monday, 4 October 2010

APA ITU CHURP CHURP?


Apa itu Churp Churp? Ramai yang tanya dalam entry yang lepas. Sebenarnya saya tak berapa pandai nak terangkan, al-sedia maklum, baru 2 minggu dalam daftar, hari khamis lepas baru dapat 3 assignment terus, mau tak pening, hehehehehe!



Tapi jujur saya katakan, ianya amat mudah! Dan saya cadangkan pada yang berminat untuk mengetahui apa itu churp churp dan cara bermain dengannya, sila rujuk pada blog Anarm.net. Saya rujuk disitu pada mula ketika dapat assignment dan amat mudah untuk memahaminya.



Semoga LF, Faizal, Kak Yong, Bro Zul, Lan_ax, Lady SharpShouter dan yang lain join churp churp, ape lagiii jom sesame churp churp! Huhuhuh! :)

13 comments:

  1. yg tau dapat duit .. betul ker?

    ReplyDelete
  2. rajin nnti kita try...hehe..thks

    ReplyDelete
  3. Chups! chups! ..apa lain beno bunyi ni..he he!

    ReplyDelete
  4. uit churp churp ni leh dpt duit ke? best best ni...=)

    ReplyDelete
  5. maggi slurp tau lah...hehehe...

    ReplyDelete
  6. cam sdap d mkn jek...heeeeeeeeeee kui3

    ReplyDelete
  7. aku baru ada 10 hinggit dr churp churp..hehehe :P

    ReplyDelete
  8. kalau kene gaye..mmg boleh dapat side income..tpi nk cash out..lame sikit RM100 baru leh cash out..

    ReplyDelete
  9. ieda..
    baru pasan pasal churp2 ni..
    baru nak berkenalan...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014