Thursday, 28 October 2010

HARI INI

Hari ini update blog lambat.

Hari ini pertama kali update blog pukul 5.00 petang.

Hari ini sewaktu menaip entri ini aku masih di opis.

Hari ini aku tak makan breakfast.

Hari ini aku terserempak dengan kawan laki aku kat kedai makan.

Hari ini festaim aku pergi kedai Sattini.

Hari ini blusher dan gel peramping yang aku order dah sampai (hoyehhhhh!)

Hari ini sekali je masuk jambam.

Hari ini sakit perut tapi tak berak-berak pon.

Hari ini aku taksempat melawat blog kawan-kawan.

Hari ini aku bawak kereta laju sebab hari ini hari gaji.

Hari ini nak pergi umah mak aku nak main dengan Zara.

Hari ini adalah hari ini.

Esok adalah esok.

Lusa adalah lusa.

Tulat adalah tulat.

Dan setiap saat pasti ada kematian dan kelahiran. Wallahualam....
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014