Tuesday, 12 October 2010

SELAMAT SELAMAT SELAMAT PAK SELAMAT

Runsing.

Anak dah pandai menangis melalak.

Aku pening.

Minum untuk breakfast pon tak tau nak minum ape.

Hishhh....

Tadi nak breakfast pon pegang sudu terbalik

Haiiii...teruk bebenor rupernyer...

Jap lagi nak kuar kejap, pergi amik borang SOCSO

Pehal pulak SOCSO tak hantor borang bulan ni

Harap selamat

Jangan esok aku claim SOCSO sudah!

Selamat

Selamat

Selamat

Pasti selamat

Harap tak jumpa Pak Selamat

9 comments:

  1. yg ke.2.

    mmg runsing sgt. blajar mane la budak2 skang ni menangis melalak lalak. hadoiii. mak nk keje pun tak tenang ginih

    ReplyDelete
  2. rushing tu...hrp2 slmt semuanya..hehe

    ReplyDelete
  3. selamat la ko ieda....isnyallah..

    ReplyDelete
  4. yank...semoga dipermudahkan segala urusan yer...amin

    ReplyDelete
  5. harap semuanya berada dalam keadaan selamat dan terus elamat.

    btw dah add link juga..Terima kasih :D

    ReplyDelete
  6. salam semoha di permudahkan segala urusan...amin:)

    jemput singgah sinar raudah ye..
    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/cutest-baby-contest-bersama-sinar.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014