Thursday, 14 October 2010

KONSERT MAHER ZAIN ESOK

Sebulan yang lepas.



Disatu pagi Isnin yang lemau.



Opis senyap sunyi. Masing-masing layan perasaan hari Isnin. Hanya berkumandang lagu nasyid berbahasa inggeris dari laptop budak pratikal. Lagu baru ke? Ke aku yang baru dengar? Sangat asing tapi sangat menarik perhatian ku.



"Luqman (sebut penuh qolqolah), sape nyanyi lagu ni? Baru ke?"tanya aku.

"Maher Zain kak. Lama gak le...sedap kan...," kat Luqman.




Google Maher Zain. Giler hebattttttt! Ensem belakang kira tapi nasyid dia dan liriknya buat jatuh cinta. Esok konsert Maher Zain, ruginya takdapat tengok live....ada sesape nak jual tiket pada aku ngan laki aku tak? Hohohoho! :)




Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma



peberet giler!





For The Rest of My Life





Open Your Eyes






Hold My Hand






*Gelek pak arab jap, ewah...ewah...!*






18 comments:

  1. huhuhu...
    ensem kan???
    jom p nak???ida belanja...lalala..

    ReplyDelete
  2. ensem ek???
    jom p jom...ieda belanja...lalala...

    ReplyDelete
  3. mmg encem,,,tp x de tiket nk jual plak..haha

    ReplyDelete
  4. i loikeee maher zain.bes kan lagu2 die.encem pun ye jugak..ngeee

    ReplyDelete
  5. ♥ yu..ai pun suker lagu
    Maher Zain - Baraka Allahu Lakuma..

    ai terbayang2 yu gelek sambil pakai tudung ala2 minah arab hehhehe mesti comey...hehhehe

    ReplyDelete
  6. aah die encem dan lagu2 die semua best2 , lagu dia nie dah lama berkumandang cuma lately nie dia popular sbb baru org perasan kooot :)

    ReplyDelete
  7. Memang sedap suara beliau ini..

    ReplyDelete
  8. suke ngan die gak.. lagunye pun best2 je!

    ReplyDelete
  9. bgus la sokong penyanyi Islam.

    ReplyDelete
  10. suka dengar suara dia yang secukup rasa tuu..

    ReplyDelete
  11. hari ni la kot..pastinya memuaskan hati semua. ada khoje la pulak hari ni, tak leh ke mana-mana huhu

    ReplyDelete
  12. sy pun minat pada dia nih.. :)

    lagu fav. for the rest of my life....wah..boleh layan perasaan dgr lagu ni.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    OH MALAYSIA

    ReplyDelete
  13. aku tengok dah kat uia.. muahahha

    ReplyDelete
  14. salam..

    ramai yg minat singer ni lately...

    Silalah ke blog BLADE EDGE

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014