Monday, 25 October 2010

BARAH PAYUDARA - LELAKI PON TIDAK TERLEPAS OK!



Tetek oh tetek! Kasar gilo kot kalo sebut perkataan tu, aku pon malu T_T huhuhu! Payudara cam sopan sikit kan kan kan! Hohohoho! Last week bos aku panggil aku masuk bilik dia, eh jangan bimbang, bos aku perempuan, makanya tak terjadilah gangguan seksual, hahahahha! Pastu dengan ala-ala muka kepochi nak bergosip, dengan suara dengar tak dengar, dia mula cerita pasal anak dia.



Katanya anak dia ada ketulan di payudara. Aku cakap pergilah periksa dulu, sebab ketulan bukan semuanya breast cancer. tapi kalau biar pon takut melarat pulak. Katanya, anaknya takut, haishhhhhhhhhh.....aku mengeluh panjang macam tu. Nak marah pon ada sebab jumpe doktor pon takut adoiiii....Ok, ok...ko punya pasal tapi aku ni pulak yang runsing bagai pekehallll??? hahahhaha!




Aku ada tengok dalam facebook pasal breast cancer treatment, menggunakan ulat. Memang geli tapi nak baik kan. Dan aku baca gak kat paper utusan semalam, orang lelaki pon tidak terlepasssssss. Dengar tu, takut tak? takut tak? takut tak? So korang boleh baca kat SINI.




Ok, aku nak pergi picit-picit tetek laki aku jap, kot-kot ada ketulan. eh takpe, kami dah kawin. Yang tak kawin sila bawa bersabar ye, hahahhahahahhah!


*Blogger perempuan, cepat picit-picit korang punya sekarang. Kalo yang dekat opis tu, masuk toilet dulu yek, kang gersang pulak lelaki meja depan tuuu, hahahhahaha!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014