Monday, 25 October 2010

BARAH PAYUDARA - LELAKI PON TIDAK TERLEPAS OK!



Tetek oh tetek! Kasar gilo kot kalo sebut perkataan tu, aku pon malu T_T huhuhu! Payudara cam sopan sikit kan kan kan! Hohohoho! Last week bos aku panggil aku masuk bilik dia, eh jangan bimbang, bos aku perempuan, makanya tak terjadilah gangguan seksual, hahahahha! Pastu dengan ala-ala muka kepochi nak bergosip, dengan suara dengar tak dengar, dia mula cerita pasal anak dia.



Katanya anak dia ada ketulan di payudara. Aku cakap pergilah periksa dulu, sebab ketulan bukan semuanya breast cancer. tapi kalau biar pon takut melarat pulak. Katanya, anaknya takut, haishhhhhhhhhh.....aku mengeluh panjang macam tu. Nak marah pon ada sebab jumpe doktor pon takut adoiiii....Ok, ok...ko punya pasal tapi aku ni pulak yang runsing bagai pekehallll??? hahahhaha!




Aku ada tengok dalam facebook pasal breast cancer treatment, menggunakan ulat. Memang geli tapi nak baik kan. Dan aku baca gak kat paper utusan semalam, orang lelaki pon tidak terlepasssssss. Dengar tu, takut tak? takut tak? takut tak? So korang boleh baca kat SINI.




Ok, aku nak pergi picit-picit tetek laki aku jap, kot-kot ada ketulan. eh takpe, kami dah kawin. Yang tak kawin sila bawa bersabar ye, hahahhahahahhah!


*Blogger perempuan, cepat picit-picit korang punya sekarang. Kalo yang dekat opis tu, masuk toilet dulu yek, kang gersang pulak lelaki meja depan tuuu, hahahhahaha!

19 comments:

  1. ahahahahhaha..

    ayat kat umh ni sokmo wat ena gelak tau dakkk.. ;D

    ReplyDelete
  2. gambar atas sekali tue buat en.tikus terangsang Y,Y

    ReplyDelete
  3. haiy owner belog yang super duper cute!

    nice to see your blog.


    love einaz (:

    ReplyDelete
  4. hehe..nnti kite pun nak chek breast hubby :)

    ReplyDelete
  5. dah check..ok jer..cuma mcm bengkak sikit sbb tgh preggy..huhu..yes!!im pregnant..

    ReplyDelete
  6. "lelaki" pun confirm x terlepas kan ahaha

    ReplyDelete
  7. haha..ni yg takot nih...da la peyut pon cm org preg je...

    ReplyDelete
  8. alamak, nak kena picit jugak ke aku ni? hehehe

    ReplyDelete
  9. salam..
    picit jangan tak picit
    jangan terlebih udah ye..

    ReplyDelete
  10. isk2.. seram jgk la sy membacenye..huhu

    ReplyDelete
  11. ehehe nak p picit tetek abg la jap..opis dekat ni....sat ek

    ReplyDelete
  12. hahahaha aku dah picit tetek aku
    en. somi lah riso kot2 tetek aku ada ketul2..dia picit punya picit smpi jd satu kes lain pulak miahahahaha

    ReplyDelete
  13. segan nak baca entri ni..huhuhuhu ^^

    ReplyDelete
  14. salam...

    hehehe..cuak jugak bacanya..

    ReplyDelete
  15. ok...saye balik rumah sekarang...bye2..

    ReplyDelete
  16. kawan kakyong dulu ayahnya kena breast cancer.. dah operation... skrg ni dah sihat... tp memang terkujat la ank2.. sbb anak2 ramai pempuan... mak nya tak kena, abah plak yg kena...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014