Tuesday, 12 October 2010

BAJU RAMA-RAMA

Kalau pergi makan kenduri, selalunya aku bukan kenal pon pengantin baru tu, hahahahahaha! Serius. Sebab semua kenduri yang aku pergi kebanyakannya kawan makpak aku, kawan laki aku, kawan anak aku...eh, anak aku kecik lagi, mane de kawan dia kawin. Kawan aku banyak muda cocok langit, susah nak kawin awal. Kali ni aku ikut papa, kenduri staff dia. Budak sebaya aku, cewah..budak, aku perasan konon masih budak 18tahun, miahahaha!



Kalau pergi kenduri jangan harap nak amik gambar pengantin. Bukan pe, pengantin cun abiss...jatuh saham aku kalo tepek picca pengantin dalam blog, hahahahha! Hati busuk betul, taklah...gurau aje :)



Tapi yang harus adalah gambar anak dan mak nyer. Masih tahap harus, bukan wajib lagi, ye..bukan wajib :)


Gambar mulut muncung aku paling benci, macam tenuk. Tak tau la nape aku ter...ter...ter...ter... buat cam tu, hahahah. Ter...ok! Amanda sangat obses dengan cermin mata hitam. Kalau tak hitam pon takpe, coklat sikit pon boleh macam dia punya tu. Ye..tu dia punya, RM5 je aku beli untuk dia. Asik amik aku punya pastu patah, bila dapat dia punya sendiri tak patah pulak, haishhhh.....takpe nanti ko dah besar, dah kerja, mama nak claim balik, hahahahahah!



Cun tak baju kurung kawe tu? Hahhahahahaha! Muka tak malu tanya. Tak malu kot, korang bukan nampak aku, ahahhahaha! Baju kurung tu ada corak rama-rama besar, so aku amik feel konon seperti puteri rama-rama yang konon-konon lembut terbang di tepi bunga dan kumbang busuk melintas depan mata.



Paling taksuka taksuka taksuka bila adik aku nyanyi"Rama-rama-Ella" bila aku pakai baju tu. Heh! Nasib baik aku pakai baju corak rama-rama, kalau corak berbulu gorilla ada orang nak dekat???! Kompom orang tengok aku cam nampak makhluk halus yang berbulu! :p





Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014