Tuesday, 5 October 2010

70 TIKET PERCUMA : TAKERS


Ok, ok rasanya sape yang kaki wayang tu mesti dah tau pasal cerita Takers ni, dengan muka tak sogan aku memang tak tau. Haa..cam biasa, dermawan murah hati nak bagi 70 tiket free buat nuffnangers! Yee...ini bukan cobaan, ini betul-betul punya! 70 nuffnangers bertuah! Tujuh Ploh (sekolah mane lah ni, eja 70 camni) heheheh!



Tapi, haa..ada tapi juga, ko ingat sesedap je dapat free, mane ada benda free aje dalam donia ni, kena kasi mencabar skit hidup. Jangan tau nak senang aje. Ok, kalau sesape yang berminat bebeno dan nak jadi 70 nuffnangers yang bertuah, korang kena menyatakan bagaimanakah cara untuk menangkap Takers ni. So komen dan idea yang paling kreatif dan menarik akan dipilih sebagai pemenang.



Ape lagi beb, cepat bagi idea yang menarik korang kat sini. Harap dahi je jendol, cepat pikirrr! Hahahaha!



Lupa plak, details untuk tengok layar bapak besar adalah seperti berikut :

Date : 25 Oct (Mon)
Time : 9.00pm
Venue : GSC Mid Valley


Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014