Tuesday, 19 October 2010

sihatgempakcunmeletopabis! INI BUKAN IKLAN CELCOM, TERIMA KASIH.

Terima kasih. Jasa mu kukenang. Bila marah akan ku tendang, ececece..takde lah. Hahahaha! Eh, I sopan santun, u jangan risau, I takkan tendang U, :)



Ok, sebab membuat surat cinta pada streamyx, ramai teman-teman cadangkan luahkan perasaan cinta membara tu melalui telefon. Ye, dengan mengumpul segala kekuatan dan menutup segala kemaluan (lain macam bunyi), dengan separa ayu aku call streamyx.



Dating dalam telepon berjalan lancar. Lancar sungguh sampai ailio tersembui-sembui. Nasib baik takde depan mata, kalo tak malu I. Aucchhhh! Pembetulan, ingatkan cik streamyx, rupanya abang streamyxxx....*kenyit mata sikit* ..ishh..taknampak pulak, dalam tepon rupanya.


Dengan gigih peluh-peluh masam kuar aku dok depan komputer dengan tangan sebelah pegang talipon. Ikut segala perintah dari yang amatur.....kononnya. Takpe. Last-last setelah setengah jam, tau ape dia kata..........


"Sebenarnya, sistem dalam proses upgrade Puan,"kata abang tu. Abang?!! Ciss...mimpilah aku panggil ko abang!


Tau tak macam mane rupe, wajah, muka aku time tu?


Macam ni.



T_T


Selebet. Nape tak bagi tau awal-awal sistem tengah upgrade...takde le aku nak kisah sangat line udah macam kena asma....................


Lepas 3 minggu baru line ok, alhamdulillah! Malam-malam boleh aku blogwalking.

Tapi

Tapi

Tapi


Ye..ada tapi


Terkena pula kawasan opis aku pulak kena upgrade sekarang.


Sekali lagi muka macam ni



T_T



Tunggu lagi 3 minggu baru line sihatgempakcunmeletopabissssssssssss yeee :)


*Tak marah pon. Baru nampak kemajuan dalam kerja opis, hahahahha! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014