Friday, 1 October 2010

CIK STREAMYX, DENGARLAH LUAHAN HATI SAYA...


Hye Cik Streamyx, saya ni peminat setia awak. Walaupon setengah orang marah-marah kat awak tapi pada saya awak tetap di hati. Awak tak pernah bagi masalah pada kawasan saya. Tapi sudah 2 minggu saya berkecil hati dengan awak.



Cik Streamyx, jangan risau...saya tak lah marah sangat kat awak sebab....hari ni hari Jumaat, hohoho!! Hari yang mulia, lagi pon tak guna saya nak marah-marah awak, buat letih ngomel je, awak bukan dengar pon, huhuhuh!!!



Saya ada call kawan baik awak,Cik Operator. Saya nak tanya apa masalah awak sebab sudah 2 minggu awak bermuram durja, jadi lembab teramat sangat sampai terus takde line pada kawasan saya. Tapi kawan awak sibuk, dia tak jawab panggilan saya, tapi dia ada tinggalkan tinggalkan pesanan, kata nya ada sesetengah kawasan yang bermasalah tapi nama kawasan saya tidak pon disebut...



Cik Streamyx, saya rindukan kelincahan awak dan kegedikan awak, sebab awak buat saya bertambah gedik bila time nak online, hehehehehhee!!! Nampaknya dalam 2 minggu ni, kuranglah kegedikan saya, dan saya hanya melayan Cik Astro untuk merawat hati yang lara.....
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014