Monday, 11 October 2010

BLUE...BLUE...SINI TIADA JUAL DVD BLUE

Justify Full

Adoii.. sakit perut bebeno sekarang ni. Ni agaknya pasal makan banyak sangat kenduri kawin. 101010 kan semua orang nak kawin tarikh ni, tok kadi pon masyuk. Pakcik katering pon melengit ketiak masak beribu riban orang nak makan. Pak abu? Sah-sah anak orang kaya tempah,poket lebat tak pak abu?? hahahhaa!



Rumah dah cat baru. Seminggu yang lepas tukar. Blueeeeeeee, hehehhe! Kasi sejuk sikit mata korang yang selalu tengok citer blue tu, miaahhahaa! Heh! Sini blog biru tapi takde jual dvd blue tau, haipp!! haipp!! Dushh!dush!!



Eh, header baru tu ok tak???? Jawabbbb la cun! Memang jawab paksa, ngan muka ketat ek, hahahahah! Aku tempah tauuu! Freee lagi, ahhahaha! Cakap tempah macam bayo beratus-ratus la ek, hahahaha! Skandal betullah korang ni! =p



Aku amik dekat BigHandDesign, kalau berminat, dengan muka tak malu macam aku, pergilah ke blog bighanddesign k :)

18 comments:

  1. ieda...ko tunggu akak tukar plak...
    ekekke...

    ReplyDelete
  2. boleh la header tu. tp nape muka cam tahan nk berak je tu. hahaha

    ReplyDelete
  3. owhhhh u look so blue...sexy!!!awwwww...:)

    cantikla da ko punye header...mau jege...

    ReplyDelete
  4. cantik... tak paksa pun nak jawab jugak, nanti muka tak kelat... huhuuu

    ReplyDelete
  5. salam...
    woitttt..biru kesukaanku..
    bro Hakem punya projek erkk?
    menarik ieda..sesuai dengan
    you..

    ReplyDelete
  6. ok cun gk..biru mata hitamku:p

    ReplyDelete
  7. okay sgt, mmg sejuk mata memandang ^^

    ReplyDelete
  8. ingat entry panas td.. hehe... cantik header baru :)

    ReplyDelete
  9. yeay!! jom jadi geng blogger biru hehehe

    ReplyDelete
  10. Rasa sejukkkk je masuk rumah ni...sebab cat biru...header simple tapi menarik & kena dgn blog ni :-)

    ReplyDelete
  11. You look blue laa Ieda.. mesti laa cun.. :)

    ReplyDelete
  12. halamakkk cool lah header baru! posing menggoda gitu... ;P

    ReplyDelete
  13. warna kegemaranku ni blue....cool dan steady.. :D

    ReplyDelete
  14. wah cantik2... rumah dah cat baru nie...hehe

    ReplyDelete
  15. kan main lagi posing nya.. hahaha...

    ReplyDelete
  16. ehh sma mcm theme blog kita..selamat ke'blue'an ekeke

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014