Monday, 18 October 2010

CLUTCH BAG YANG MENJADI PILIHAN HATI MAK BOMOH

Dalam dok merayau-rayau kat shopping complex, dengan berbekal 20 hengget dalam poket,dengan seronoknya aku masuk ke kedai kasut dan aksesori wanita. Eh, bersilau betul mata tengok kasut yang cun-cun. Cis, bersilau sungguh mata! Sampai tak boleh bukak, kalau bukak rasa nak beliiiii ajeeeeeee. Takpe lah, pakai sunglass sudah memadai :)



Oh! Baru perasan, semua kasut dan aksesori adalah new arrival dan berkonsepkan ala-ala ganas. Tapi aku tengok dah design macam orang batu, tengkorak sana sini, tulang jadikan rantai. Hahahahhaha! Terlebih kreatif ke tak de idea designer ni? Heheheheh!





*Clutch Bag ni pasti menjadi pilihan hati MakBomoh nak pergi party hardcore*

^__^

20 comments:

  1. pergh..ganas plak mak bomoh pakai beg cmtu..up to date giler mak bomoh.hehe

    ReplyDelete
  2. wow, tengkorak juga jadi pilihan ya

    ReplyDelete
  3. wah...nieperagut pon takut nak ragut..ekekeke

    ReplyDelete
  4. kompen orang kata jelmaan mona fendy kalau pakai clutch ni... :P

    ReplyDelete
  5. alamak.. gerun plak tengok tengkorak kat bag tu.. kalau aku, mmg x berani nkbeli..

    ReplyDelete
  6. hahaha..remaja2 sekarang suka kot. kita kalo nak beli pikir 50 kali. bagi free pon xsure nak amik ke tak. hahahah

    ReplyDelete
  7. ello.... kalo bukan mak bomoh ada buleh ka?.... hehehehe

    ReplyDelete
  8. wah tanda awas kawasan kemalangan dah ada kat handbag la pulak hehehe

    ReplyDelete
  9. hahahaha scary nok nak beli clucth tue..ahhahahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha..abeslah..tengkorak pon da ada beg.

    ReplyDelete
  11. steady la lambang tu

    awie mesti suka

    ReplyDelete
  12. huhuhu.. sgt garang mak bomohhh

    ReplyDelete
  13. SALAM,
    KALAU NAK STEADY, ORANG YANG PAKAI CLUTCH BAG TERSEBUT MACAM YANG ADA DALAM GAMBAR ! BARY ADA MATCHING !

    ReplyDelete
  14. hehehehh saboor jer lahh designer skrg nie pemikirannya lebih kurang tengkorak tuu jer heheheheh

    ReplyDelete
  15. mesti seme org menjauhkan diri kalo pg dinner ngan clucth cam ginih. alerrr. mmg gile betul la. hahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014