Monday, 18 October 2010

CLUTCH BAG YANG MENJADI PILIHAN HATI MAK BOMOH

Dalam dok merayau-rayau kat shopping complex, dengan berbekal 20 hengget dalam poket,dengan seronoknya aku masuk ke kedai kasut dan aksesori wanita. Eh, bersilau betul mata tengok kasut yang cun-cun. Cis, bersilau sungguh mata! Sampai tak boleh bukak, kalau bukak rasa nak beliiiii ajeeeeeee. Takpe lah, pakai sunglass sudah memadai :)



Oh! Baru perasan, semua kasut dan aksesori adalah new arrival dan berkonsepkan ala-ala ganas. Tapi aku tengok dah design macam orang batu, tengkorak sana sini, tulang jadikan rantai. Hahahahhaha! Terlebih kreatif ke tak de idea designer ni? Heheheheh!





*Clutch Bag ni pasti menjadi pilihan hati MakBomoh nak pergi party hardcore*

^__^
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014