Saturday, 2 October 2010

GAMATNYA IKEA!

Cop! Mungkin mata anda yang bermasalah, bukan gambar ini yang bergegar! Hahahhaha! Gurau aje, memang aku kalau amik gambar pasti blur aje cam kena parkinson. Hari tu aku pergi ikea. Hari tu tak ingat lah hari ape, eh...saje buat-buat tak ingat, hohoho!



Bila pergi Ikea, bawak budak kecik macam ni aku risau sikit tambah bila pergi bahagian kaca, hohohoh! Nak bebeno aku membelek barang tapi skang dah tukar jadi belek anak, risau kot, kalau tetiba je anak aku capai dari troli, kang...berderaappppp barang semua hancur. Bila dah pergi dengan 3 orang cousin, ape lagi, semua dah nak bergayut kat perut atuknya, hehehhehe!!



Kompom Amanda yang dapat sebab dia gegel...bunyi cam gigil pulak, hahahah! Ok, kalau dengan Danish, Amanda boleh tahan lagi sebab Danish ni suka beralah, ala-ala gentleman gitew, bukan lelaki lembut yang tutt tu tau! Hahahahah!!!





Yeahhh!! Itu dia hero kecik (belakang Amanda) sudah mari. Haa...jap lagi mulalah adegan ko jolok mata aku, main tarik rambut lah, silap hari bulan ngan pangggg pon dapat. Tengok la sape yang menang dapat hadiah aiskrim kat cafe Ikea nanti, hahahaha!!





Time makan aiskirim! Hohohoh! Danishhh so sweet suapkan adik dia aiskrim. Khalis siap cakap, "Huh! Dap! Dap!Dap! Dap! Dap! Dap!" brape puluh kali dapp dapp ko Khaliss....hahahahha!


Amanda? Dia pon dapat aiskrim, tapi very lah noti! Takmo kongsi! Aunty dia minta sikit pon dia tak bagi, siap marah-marah dalam bahasa jerman, bersungut bebeno! Hohohoho!



See...muka Khalis layannnzzz aiskrim takleh blah, lucu betoi! :)


*Luv Amanda, Danish & Khalis!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014